2021-06-07 14:10:25• hírek • Bede Emőke

Évfolyamelsőként végzett a Daniel családi típusú nevelőotthon lakója

Nagy öröm érte a barlafalui Daniel családi típusú gyermekotthon közösségét és Dragos Marianát, a Szatmár Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság vezetőjét, hiszen az említett nevelőotthon egyik lakója évfolyamelsőként fejezte be a középiskolai tanulmányait.

Boitor Gabriela Josefina, a szatmári Constantin Brancusi Műszaki Líceum végzőse az elmúlt tanévben elért eredményeinek köszönhetően a legjobbnak járó oklevelet vehette át a ballagási ünnepségen. „Gabriela kilencedik osztályban harmadik tanulóként zárt, majd középiskolai tanulmányai második és harmadik évében már sikerült első tanulóként befejeznie a tanévet. Tudatos, nagyon ambiciózus diák, aki bebizonyította, hogy ha valamit nagyon szeretnél, és harcolsz, hogy a legjobb légy, akkor sikerülhet” – nyilatkozta Codat Corina, a Daniel gyermekotthon vezetője.



A fiatal lánynak Dragos Mariana, a DGASPC igazgatónője is elismerését fejezte ki: „Gratulálok a középiskolai teljesítményedhez, Gabriela! Büszkék vagyunk rád, és a Daniel nevelőotthon többi lakója számára is követendő példakép lehetsz. Hiszek benned, tudom, hogy az egyetemi éveid alatt is nagyszerű eredményeket fogsz elérni. Nagyon sok sikert kívánok neked a továbbiakban.”

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: